ministério da cultura

:: Ο καπιταλισμός


Ο καπιταλισμός

Η βάση του καπιταλισμού είναι το νόμισμα συναλλάγματος. Ποιος έχει το δικαίωμα να καταναλώνουν υλικοί πόροι είναι εκείνοι οι άνθρωποι που έχουν το κεφάλαιο ως βάση της ανταλλαγής αγαθών και υπηρεσιών. Αυτό το κείμενο έχει ως στόχο να ξετυλίξουν τα πάντα που περπατά πίσω από τον καπιταλισμό, τις σχέσεις και τη στάση τους όσον αφορά την κοινωνική συμπεριφορά και τις ανθρώπινες αξίες.

 

Ένας τρόπος που θεσπίζονται για την ποσοτικοποίηση της εργασίας είναι μέσω της αποζημίωσης. Αυτή είναι μια βάση ανταλλαγής, όπου η προσπάθεια για την παραγωγή αγαθών, υπηρεσιών, τις γνώσεις και τη σωματική προσπάθεια που ανταμείβεται από το νόμισμα. Υπάρχουν ποσοστώσεις που καθορίζονται από την αξία της πολυπλοκότητας ή / και την αριστεία των εργασιών που εκτελούνται.

 

Στην αποζημίωση ένα μέρος κατέχει τα μέσα παραγωγής και πληρώνει γι 'αυτό, αν το κέρδος από την επιχείρηση. Το άλλο τμήμα ζει στην ποσοτικοποίηση των προσπαθειών τους, που προσεύχεται για τη σύμβαση, δεν είναι τίποτα άλλο από ό, τι αποδεχόμαστε.

 

Στον καπιταλισμό όταν η επιχείρηση πηγαίνει άσχημα υπάρχει ρήξη του κοινωνικού συμβολαίου με την προσοδοφόρες καταβληθεί μπορούν να κάνουν ό, τι θέλουν, στα πλαίσια του νόμου, με την επιχείρησή του, εφόσον πληρώνουν ό, τι οφείλεται σε όσους βοήθησαν να κρατήσει την επιχείρηση, όταν ήταν κερδοφόρα.

 

Το κέρδος για τον ιδιοκτήτη είναι μόνο η πίστωση που δημιουργείται από τη χρήση του εξοπλισμού, τη δομή και τις εγκαταστάσεις, δεδομένου ότι οι συμμετέχοντες έχουν ήδη αμείβονται ιδιοκτήτες μη-επιχειρήσεων για τις προσπάθειές τους. Αλλά κάποιοι τύποι επιχειρήσεων στον καπιταλισμό προβλέπουν ότι μη-ιδιοκτήτες μπορούν να πάρουν μέρος των κερδών, με σύμβαση, με την οποία ο ιδιοκτήτης είναι απλά ένα κίνητρο για απλήρωτες κάνουν χρήση των εργαλείων εργασίας πιο εντατικά και έτσι να αυξήσουν περαιτέρω το επιχειρηματικό κέρδος / κεφαλαίων.

 

Για τους μη κατόχους η αύξηση των μισθών ότι μέρος των κερδών είναι ένα συγκριτικό πλεονέκτημα, διότι ρελαντί προσπάθεια τους, έξω από την υπηρεσία, η οποία του χάρισε κανένα μέρισμα θα έχει τώρα ως κατάστημα της αξίας, όπου απαιτείται η επιπλέον χρόνο για να δημιουργήσει νέα προϊόντα και υπηρεσιών για τους ιδιοκτήτες παράγουν ένα πρόσθετο εισόδημα δημιουργώντας μεγαλύτερη ικανοποίηση στην επίτευξη υψηλότερου ποσού των προϊόντων και των υπηρεσιών που μπορεί να αποκτήσει τη δημιουργία περισσότερη άνεση για εσάς και την οικογένειά σας.

 

Η νομιμότητα της συσσώρευσης του κεφαλαίου παρουσιάζεται από τρεις παράγοντες: αξία, η τύχη και η κληρονομικότητα. Σε περίπτωση που αξίζουν το πρόσωπο παραδίδεται να καταναλώνουν αγαθά και υπηρεσίες για να εξοικονομήσουν χρήματα και να συσσωρεύονται. Τύχη, όταν το άτομο δεν έχει άμεση σχέση αιτίου και αποτελέσματος, για παράδειγμα, να πάρετε μια καλή δωρεά σε έναν ξένο ή να κερδίσει ένα βραβείο στην κλήρωση (απόδοση κίνδυνο ξοδεύοντας ένα μικρό ποσό). Και η κληρονομικότητα, όταν το πρόσωπο που λαμβάνει το αρχικό κεφάλαιο, είτε με τον τρόπο του αύξουσα και φθίνουσα κλίμακα.

 

Η διαδικασία συσσώρευσης είναι μια ιεραρχική κοινωνική ισοπεδωτής. Τα υψηλότερα επίπεδα τείνουν να έχουν μεγαλύτερο μερίδιο των χρημάτων από τα πιο βασικά επίπεδα. Η σωματική άσκηση από τα χαμηλότερα στρώματα έχουν μια τάση να αμείβονται λιγότερο από την πνευματική προσπάθεια των ανώτερων στρωμάτων.

 

Ο καταμερισμός της εργασίας ακολουθεί σαφείς κανόνες εξειδίκευσης. Ο βαθμός της γνώσης που παράγεται καθιερώνει ένα σταθεροποιημένο διαφοροποίηση της οικονομίας σε στρώματα μη-ιδιοκτήτες οι οποίοι χωρίζονται σε ενδιάμεσα επίπεδα της εξουσίας μέσω θέσεις και λειτουργίες. Οι λειτουργίες που αντικατοπτρίζουν μια διαφορά δυναμικού μεταξύ των υποτίθεται υφισταμένους. Αλλά σε ένα καπιταλιστικό κόσμο, όταν μια συμφωνία πηγαίνει άσχημα το πλεόνασμα εργατικού δυναμικού της βάσης και οι ανώτερες λειτουργίες είναι ο πρώτος που θα βγουν έξω από τις επιχειρήσεις. Οι λειτουργίες που ανακαταλήφθηκε από τους λιγότερο έμπειρους και πρόθυμοι να κερδίζουν χαμηλότερους μισθούς από τους ένοικους των παλαιών μετά μη-ιδιοκτήτες. Για την μη-ιδιοκτήτη χωρίς εμπειρία είναι σαν να κέρδισε την ευκαιρία να δείξουν την αξία τους και το ανθρώπινο δυναμικό. Για την μη-ιδιοκτήτης, ο οποίος έχασε η λειτουργία θα είναι ένα πρόβλημα, θα πρέπει να αποδείξει στην αγορά ότι διαφορικό της αξίζει η αποζημίωση που θα κρατήσει το επίπεδο του εισοδήματος κατά τον ίδιο τρόπο όπως πριν.

 

Για μια κυβέρνηση που είναι καπιταλιστική είναι κακό για τους ιδιοκτήτες να έχουν ως ανταγωνιστή. Έτσι καπιταλιστική κοινωνία, επηρεασμένη από τους ιδιοκτήτες του μεγαλύτερου τμήματος του κεφαλαίου ωθεί την κυβέρνηση για δραστηριότητες όπως η ρύθμιση, συμβουλές και κοινωνική διαχωριστικό. Αλλά όταν το κεφάλαιο να επενδύσει σε μια εταιρεία είναι τεράστια και δεν υπάρχει καμία προσδοκία της επιστροφής, και αυτό είναι πάρα πολύ αργή, τότε η εταιρεία χρεώνει την κυβέρνηση για να αναλάβει τη φροντίδα ορισμένων περιοχών της παραγωγής σε άλλες δραστηριότητες που μπορούν να προκύψουν οι ιδιοκτήτες και παράγουν περισσότερο κεφάλαιο.

 

Στον καπιταλισμό υπάρχουν ευκαιρίες για όλους. Είναι κάθε ανακαλύψουν τις βιομηχανίες που πρέπει να αξιοποιηθούν ή να αξιοποιηθεί για τη δημιουργία πλούτου. Η διαφορά της αγοράς σχετίζεται με τους παράγοντες: τη δημιουργικότητα, την εμπειρία, την ορθή χρήση των πληροφοριών, την ευκαιρία, αρχικά διαθέσιμο κεφάλαιο και την ικανότητα καινοτομίας.

 

Ένα πρόσωπο που έχει το κεφάλαιο δεν σημαίνει ότι οι επιχειρήσεις θα είναι σε θέση να παίξει. Αν δεν υπάρχει συναίσθημα για επενδύσεις θανάσιμα πρόσωπο, ο ιδιοκτήτης του κεφαλαίου, θα χάσουν τις επιφυλάξεις τους, θα πρέπει να καταβληθεί για το έργο του να επιβιώσει και πάλι.

 

Ο καπιταλισμός παράγει στρώματα του πληθυσμού στην περιοχή της επιβίωσης που πρέπει να υποστηρίζονται από την κυβέρνηση. Αυτά τα στρώματα δεν έχουν συνήθως υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης και για αυτό, πήρε την αγορά και είναι σε θέση να πλαισιώσει σε κάθε τομέα δραστηριότητας, επειδή δεν έχουν τα προσόντα. Η κυβέρνηση ως κοινωνικό διαιρέτης είναι υπεύθυνη για αυτούς τους ανθρώπους πίσω στον καταναλωτή με τον τρόπο που μπορούν να επανασυνδεθεί με τη διαχείριση των κρατικών κοινωνικών προγραμμάτων συσσώρευση της κοινωνίας της γνώσης.

 

Η κατανάλωση στον καπιταλισμό είναι μερικές φορές υπερβολικές σε εκείνα τα τμήματα του πληθυσμού που δεν έχουν μια νοοτροπία φειδωλοί. Οι άνθρωποι σε αυτή την περίπτωση μάλλον να περάσουν ένα αποτέλεσμα αυτής της προσπάθειας που έχει λάβει ως πληρωμή. Για τις υπερβολικές δαπάνες της οικονομίας για τα αγαθά και τις υπηρεσίες δημιουργεί μια αυξανόμενη ζήτηση για μη κατοχή των ιδιοκτητών επιτρέποντας σε περισσότερους ανθρώπους αφήνοντας την περιθωριοποιημένων τμήμα του πληθυσμού που ενυπάρχει.

 

Επιπλέον σπάταλη κατανάλωση δημιουργεί μια έλλειψη υλικών στα μεσοπρόθεσμα προσφιλής προϊόντων και τη μείωση της αξίας του νομίσματος, προκειμένου να δημιουργήσουν πληθωρισμό και αποσταθεροποίησης της κοινωνίας. Οι άνθρωποι σταματήσουν να αγοράζουν προϊόντα και υπηρεσίες, οι ιδιοκτήτες έχουν μειώσει τα κέρδη τους, των επιχειρήσεων πτώση, μη-ιδιοκτήτες είναι σε αδράνεια και τελικά διανέμονται για να προσαρμοστούν στη νέα ζήτηση της αγοράς.

 

Σε μια καπιταλιστική κοινωνία υπάρχουν σημαντικές αποκλίσεις από την ψυχή που μπορεί να προχωρήσει πολύ τη συσσώρευση του κεφαλαίου, όπως επίσης και από το αποκλείονται. Η πρώτη χάσει κομμάτι, σε πολλές περιπτώσεις, το πραγματικό ρόλο του χρήματος και να ζήσουν την πολυτέλεια για την πολυτέλεια. Περάστε ώστε να μην νοιάζονται για την αξία για τα χρήματα που το νόμισμα παρέχει, αλλά το πλεονέκτημα αυτής της συμπεριφοράς είναι ότι η γεννήτρια κατοχής για μη-ιδιοκτήτες. Το δεύτερο στρατόπεδο, που ζουν τις απογοητεύσεις της δεν είναι σε θέση να αγοράζουν αγαθά ή υπηρεσίες που είναι απαραίτητες για την ύπαρξή τους. Ρυθμίζει τη ζωή, προκειμένου να συνεχίσουν να υπάρχουν για καλύτερες μέρες.

 

Το φάσμα των αξιών της κοινωνίας και της ηθικής του ορίζει τα αποδεκτά σχέσεις που παρέχει το κεφάλαιο. Έτσι, το ηθικό κώδικα, τους νόμους, τη συμπεριφορά και κοινωνικών κανόνων αγκαλιάζει καπιταλισμού και του προσδίδει νομιμότητα. Το ίδιο το σύστημα είναι ισορροπημένη γεννήτρια ειδικά όταν υπάρχει μια καλή σχέση μεταξύ των ιδιοκτητών, μη-ιδιοκτητών και κυβέρνησης.

 

Ένα άτομο μπορεί να κατέχει στον καπιταλισμό, μη-ιδιόκτητο και η κυβέρνηση την ίδια στιγμή. Η σχέση ανάμεσα στους ανθρώπους προέρχεται από την πολυπλοκότητα των δεσμών μεταξύ της οικογένειας των ιδιοκτητών και κυβέρνησης. Ο βαθμός της σχέσης που ένα άτομο έχει μερικές φορές είναι ζωτικής σημασίας για να είναι επιτυχής στην αμοιβή τους.

 

Η φιλία μεταξύ των ανθρώπων είναι μια μεγάλη απόφαση δομή του καναλιού που κάνει ένα άτομο να πάρει ένα υψηλό μισθό ή να πάρετε ένα επάγγελμα και να συμμετέχουν στην κατανομή με την παραγωγή προϊόντων και υπηρεσιών της εταιρείας.

 

Ο καπιταλισμός κάνει επίσης την ανταλλαγή απόκτηση ξένου συναλλάγματος σε μια κοινωνία. Μόνο που διανέμει άνισα, σύμφωνα με τις κατηγορίες που συζητήθηκαν προηγουμένως αξία, η τύχη ή η κληρονομικότητα. Εκείνοι που έχουν μείνει έξω θα πρέπει να επικουρείται από την κυβέρνηση, του οποίου η μεταφορά σε αυτήν τη στάση χρηματοδοτείται από τους ιδιοκτήτες και τους μη-ιδιοκτήτες.

 

Όταν δεν υπάρχει καμία αξία για την συσσώρευση του κεφαλαίου και δεν είχε αποκτήσει από την τύχη ή την κληρονομικότητα το κράτος είναι υπεύθυνο για νόμιμους τρόπους για να αφαιρέσετε το ποσό που ο πράκτορας δεν είχε κανένα δικαίωμα να κατέχουν. Ως παράδειγμα, τα περιουσιακά στοιχεία και τα δικαιώματα που έχουν συσσωρευτεί από τη διακίνηση ναρκωτικών. Η δήμευση των αχρησιμοποίητων εκτάσεων στις οποίες ο νόμος απαιτεί να είναι παραγωγικοί. Και πολλούς άλλους λόγους.

 

Σε περίπτωση κληρονομικής διαδοχής να ισχύει ο παράγοντας δεν πρέπει να συμμετέχουν άμεσα ή έμμεσα στο θάνατο του ατόμου που άφησε την πρωτεύουσα της κληρονομικότητας για τον εαυτό τους. Είναι ο ηθικός παράγοντας εδώ είναι ότι ο νόμος είναι έγκυρη και επιτρέπει μια σαφή κανόνα που καθιστά τις σχέσεις πιο σταθερή και φιλική προς τους ανθρώπους.

 

Η κυβέρνηση διαχειρίζεται ιδιοκτητών και μη ιδιοκτητών. Είναι υπεύθυνη για την εγκράτεια στη σχέση μεταξύ των μερών. Είναι η ισορροπία μεταξύ των μεγάλων και μικρών. Ασκήσεις αστυνομικής εξουσίας, όταν χρειάζεται. Ως ρυθμιστής παρέχει τιμωρία για τα εγκλήματα και τις υπερβολές. Οδηγοί χορηγείται ως το δρόμο προς τα εμπρός μέσα από εκστρατείες, δημόσιες εκδηλώσεις, διαφημίσεις, προγράμματα και έργα.

 

Η ισχύς προέρχεται από τη φαντασία του κεφαλαίου και είναι σε σχέση με το οποίο μπορεί να επηρεάσει μέσω του χρήματος πολλούς ανθρώπους. Η επιρροή αυτή μπορεί να είναι άμεση ή έμμεση. Ακριβώς όταν ο αποκλεισμός της πρωτεύουσας από το κυρίαρχο παράγοντα σημαίνει ότι υπάρχει μια μείωση στο σχέδιο του εισοδήματος των μη-ιδιοκτητών. Έμμεσα, όταν η αναλογία μείωση των κατ 'αποκοπή εισόδημα δεν αναγνωρίζεται αμέσως εμφανίζεται πάνω από μία απόσταση από την εξέλιξη των εσόδων από έναν παράγοντα που εμποδίζει την εξέλιξη της.

 

Συγκεντρώστε τα περιουσιακά στοιχεία είναι μια κατάσταση της γεννήτριας. Η κατανάλωση δημιουργεί αντικείμενα της πολυτέλειας, την επιθυμία, την ευχαρίστηση, την άνεση και την ικανοποίηση. Έτσι, ένα άτομο που έχει πολλά άρθρα σχετικά με την τριτοβάθμια ανάγκη είναι η αίσθηση της ασφάλειας, να είναι καλά προστατευμένα, προστασία της ιδιωτικής ζωής και την άνεση. Ένα άτομο γίνεται ό, τι είναι το προϊόν ή την υπηρεσία που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε.

 

Η μεταβλητότητα του κεφαλαίου εξασφαλίζει υψηλό βαθμό κατοχής. Εάν ένας άνθρωποι οικονομία είναι πρόθυμοι να σώσει μόνο του κεφαλαίου, τότε δεν υπάρχει ισορροπία των λογαριασμών και το καπιταλιστικό σύστημα καταρρέει λόγω έλλειψης αγοραστών των προϊόντων και των υπηρεσιών. Το κράτος πρέπει να ενθαρρύνει τη διοίκηση να σώσει λίγο περισσότερο από το πλεόνασμά τους, έτσι ώστε να μπορεί στο μέλλον να αποκτήσουν αγαθά και υπηρεσίες υψηλότερης.

 

Είναι ενδιαφέρον να καπιταλισμού έχουν οικονομικές τάξεις C1, D και E είναι πολύ υψηλό, επειδή αυτές οι κατηγορίες έχουν μικρή αγοραστική δύναμη. Το ιδανικό για μια καπιταλιστική οικονομία είναι ότι ο ιδιοκτήτης δεν πληρώνει για να περάσουν 3 φορές το ποσό όλων των εξόδων και επανεπενδύσεις (συμπεριλαμβανομένων των μη-ιδιοκτήτες). Αλλά σε ένα καπιταλιστικό σύστημα δεν υπάρχουν όρια για τα κέρδη και τα κέρδη. Όντας μέρος της περίσσειας ποσότητας αποσυρθεί μέσω μηχανισμών όπως ο φόρος εισοδήματος. Αλλά αν οι επιμέρους τιμές που κρίνονται υβριστικά, η κυβέρνηση μπορεί να παρέμβει για να περιορίσει το κέρδος για το συγκεκριμένο πλεόνασμα.

 

Εάν ο ιδιοκτήτης των μέσων παραγωγής έχουν συνείδηση ​​και να περιορίσουν τα κέρδη τους και να επανεπενδύουν ένα μεγάλο μέρος της θα είναι η ενίσχυση της παραγωγικής αλυσίδας και την κληρονομιά του. Η επανεπένδυση συνεπάγεται δαπάνες και τη δημιουργία κατοχής προκαλώντας μεγάλο όφελος για την κοινωνία στο σύνολό της.

 

Σε περίπτωση μη-ιδιοκτήτες έχουν την έννοια ότι είναι αναγκαίο να εξειδικεύονται, στη συνέχεια, αναζητούν νέες γνώσεις, νέες τεχνικές, νέες δομές συμπεριφοράς, νέα πρότυπα για να ακολουθήσει και θα μπορούσε να έχει μια διαφορά μέσα στο επάγγελμά σας, που θα καταστήσει ελκυστική για έναν ιδιοκτήτη του κεφαλαίου ήθελαν να αναπτύξουν μια κερδοφόρα επιχείρηση.

 

Όλα όνειρο ενός μη-ιδιοκτήτης είναι να γίνετε ιδιοκτήτης του κεφαλαίου. Και τη στιγμή που η κατάσταση του ιδιοκτήτη όνειρο να είναι σε θέση, με τη σειρά του συμβαίνει να πάρει δύναμη. Άλλες παράλληλες μορφές μετακίνησης είναι επίσης εμπειρία ως culturalisation, την άσκηση του ελεύθερου χρόνου, κοσμοθεωρία, συνεπής με το σώμα και το μυαλό ...

 

Ο καπιταλισμός δεν είναι αγενείς στο ανθρώπινο ον, είναι ότι η χρήση του θα πρέπει να ρυθμίζονται από την κυβέρνηση. Σε μια κοινωνία όπου ο καθένας θέλει να κερδίσει μια πρόσκληση για την κοινή λογική είναι απαραίτητη για όλους τους παράγοντες της κοινωνίας να μοιραστούν τις υποχρεώσεις τους, έτσι ώστε το κέρδος κατανέμεται δικαιότερα μεταξύ όλων των εμπλεκομένων.

 

Όταν η απώλεια είναι ένα κέρδος; Όταν το όριο που επιβάλλεται για τη διατήρηση του κεφαλαίου ένα σύνολο ανθρώπων από μια ανυπολόγιστη ζημιά για τη ζωή, την αξιοπρέπεια, τη συνείδηση ​​και τον ανθρώπινο χαρακτήρα. Μια καπιταλιστική δραστηριότητα πρέπει να ρυθμίζεται σύμφωνα με τις βασικές κατευθυντήριες γραμμές της επιβίωσης, το περιβάλλον, την ιδιοκτησία και την ατομική προσπάθεια.

 

Η ανάλυση του καπιταλισμού σε ένα άλλο σύστημα απαιτεί πειραματίζονται με πολλές κοινωνικές αξίες στις οποίες η κοινωνία κάθεται πάνω από 500 χρόνια. Κάθε μοντέλο που θα αντικαταστήσει τις ίδιες φάσεις της διαίρεσης της ενέργειας, παραδειγματική στροφή, όπως το μετοχικό κεφάλαιο πιο δίκαια και την αναζήτηση για ένα νέο σημείο αναφοράς.

 

Ο καπιταλισμός είναι υπεύθυνος για την οικονομική καθυστέρηση; Όχι. Υπεύθυνοι για τη βραζιλιάνικη οικονομική καθυστέρηση είναι η σκέψη των παραγόντων. Οι επιχειρήσεις είναι αρπακτικά, πρέπει να δημιουργήσουμε μια κουλτούρα για μια αυτο-βιώσιμο μοντέλο. Η κυβέρνηση με τον ίδιο τρόπο που προσπαθεί να διαχειριστεί τα διαχειρίζεται μη-ιδιοκτήτες ακινήτων που βρίσκονται σε κίνδυνο φτώχειας πρέπει επίσης να διαχειρίζονται τους ιδιοκτήτες με τις οδηγίες και πληροφορίες για την καλύτερη διατηρήσουν την επιχείρησή τους και να αυξήσουν έτσι την κατανομή της μεταφορικής ικανότητας των παραγόντων σε ιδιωτικές εταιρείες.

 

Το χρήμα ως διαστολή ή συστολή παράγοντα: την οικονομική πολλαπλασιαστής προσδιορίζει αν η οικονομία επιταχύνεται ή όχι. Έτσι, αν οι άνθρωποι είναι πάρα κυκλοφορούν νόμισμα στην οικονομία που μπορεί να δημιουργήσει ένα συντελεστή πληθωρισμού για τη διαφορά της ζήτησης για αγαθά και υπηρεσίες. Αλλά αυτό είναι αισθητή σε τμήματα που έχουν λίγο ανταγωνισμό. Σε τμήματα με αρκετή προσφορά αυτό το αποτέλεσμα δεν είναι τόσο νόημα.

 

Στον καπιταλιστικό κόσμο, ένα κυβερνητικό μέτρο θα πρέπει να ακολουθηθεί από άλλα μέτρα για να ρυθμίσουν το αποτέλεσμα του πρώτου. Και πώς να καταρράκτη, η κυβέρνηση θα πρέπει να ενεργεί πάντοτε μπροστά για να προβλέψει τη συμπεριφορά της αγοράς και, συνεπώς, την κλίμακα που είναι απαραίτητη για την ισορροπία σε πλήρη δράσεις για την απασχόληση.

 

Η κυβέρνηση δεν μπορεί να ανακαλέσει τις επενδύσεις σε τομείς διαρθρωτικής φύσεως, όπως η καθυστέρηση στον εκσυγχρονισμό του προσδιορισμού της φυσικής ροής των δομών παραγωγής μπορεί να έχει μια άνευ προηγουμένου απώλεια για το μέλλον. Το κράτος πρέπει να παρέχει για την ανάπτυξη και την προώθηση των υλικών οφέλη που απαιτούνται για να καλύψουν τις απαιτήσεις των επιχειρήσεων, δηλαδή την κατασκευή και την ανακαίνιση των οδών, γεφυρών, την εκπαίδευση, τα λιμάνια, τα αεροδρόμια, ...

 

Άγρια καπιταλισμού και η αποστροφή για το κεφάλαιο είναι σε αντίθεση με το καπιταλιστικό σύστημα. Η πρώτη να ενεργήσει σε μια ληστρική τρόπο, που δεν σέβεται τα δικαιώματα και την δεύτερη να θέλει να καταστρέψει μια ανταλλαγή βάσης που επινοήθηκε με το σχηματισμό της ανθρωπότητας και έχει ήδη ριζωμένη σε κάθε μία. Ο καπιταλισμός υπάρχει σε καθαρή σοσιαλισμό. Αυτό που διαφέρει είναι η κατανομή τόσο του κεφαλαίου που διέπουν άλλες πηγές της σκέψης.

 

Μην προσπαθήσετε να εγκαταλείψουν την πρωτεύουσα, διότι σε κάθε σύστημα που θα σας συνοδεύουν. Μάθετε να ζήσουν σε αρμονία με τις σχέσεις ανταλλαγής που καθορίστηκε. Για τα θεμέλια μιας μελλοντικής ανταλλαγής εξελίσσονται και οι άνθρωποι μπορεί να είναι πιο ευτυχισμένοι. Να θυμάστε ότι οι Ιάπωνες μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο σπούδασε πολλά σε άλλες χώρες και επέστρεψε στην Ιαπωνία και βελτιωμένα προϊόντα και υπηρεσίες των εκπαιδευτών τους.05/08/2014 - Max Diniz Cruzeiro
Eu quero participar!
Faça seu comentário

Critério

Crítica
Sugestão
Ideia
Desabafo
Elogio
Sentimento
Outro

Título


Somente palavras e/ou números

Seu comentário

Somente palavras e/ou números em português ou inglês
Limite de 500 caracteres.

Nota

-100 a +100

Cidade

Estado

País


Organização e ordenação de Registros Textuais
OortBook® organizando informações para melhor atendê-lo!

Só clicar na imagem para entrar na loja da comunidade Brasileira.
http://www.lenderbook.com/loja/
Deus é Onisciente, Onipotente e Onipresente.

O mesmo princípio é entregue em múltiplos padrões de comportamentos. As regras associativas de conexão com a vida dizem respeito a cada Coletivo da forma que esse COLETIVO melhor se adapte em se organizar.sadodsSOFTWARE ODS PARA UNIDADES EDUCACIONAIS E EMPRESARIAIS

Aplicativo web que consiste em um sistema que permite a gestão estratégica de ações em conjunto com indicadores, permitindo que um gestor alcance uma visão clara e objetiva sobre a situação da ação pretendida, sinalizando o seu grau de sustentabilidade em verde, amarelo ou vermelho. O sistema é um SAD (Sistema de Apoio a Decisão) ou Sistema de Suporte a Decisão, já que o aplicativo consegue tratar os dados e trazer resultados e informações que apoiam o gestor na sua tomada de decisão estratégica.

Requisitos de instalação

Ambiente de hospedagem php 7.4 ou superior Servidor de banco de dados Mysql

Configuração

Para configuração do sistema utilize o arquivo config.php e faça as alterações necessárias. O arquivo para instalação do banco de dados é o arquivo sadods.sql localizado na raíz do repositório.

Para seu primeiro login utilize o usuário sadods e senha sadods. Não esqueça de alterar sua credencial.

Conversando com Luiza Rosa:

#000565# Nossa Vida na Era Arbórea

Na Era Arbórea a maioria de nossas cidades eram em cima de árvores do tamanho das Sequoias. Havia grandes animais no solo, e muitos tigres perigosos, que caçavam principalmente crianças. A população se conectava de uma árvore para outra através de pontes suspensas de madeira. Eram muitos primatas que ficam circulando de uma árvore para outra, brincando com as crianças que se deslocavam de um andar para outro. Havia aproveitamento dos galhos laterais das árvores para utilizar a madeira das construçõs das habitações. Eram cidades inteligentes, planejadas, e muito belas em termos de harmonia arquitetônicas. Tínhamos sistemas de elevadores e sistema de Telecomunicações que permitia os moradores se comunicarem entre si dentro de nossas cidades Arbóreas.

Para um migrante adaptar sua alma ao Planeta Terra é necessário mais ou menos 1.000 nascimentos para moldar seu Plana A DENSIDADE das plantas e animais na produção de benefícios cooperados entre espécies.

Respondendo a Leitores, nas amarras das pontes suspensas nós tínhamos sistemas de extensores, que detectava uma tensão além da sustentação de uma árvore, quando a força da natureza derrubava uma das árvores, o que permitia que as outras árvores não fossem em efeito dominó deslocadas todas para o chão.

Nosso sistema educacional incentivava cada criança em seu processo de alfabetização a compor uma música para as árvores em Sustentação da Vida.

ArborKaligula gu ah gu ah malaga fá
Kaligula gu ah gu ah malaga fá

Apoteme Apoteme
De ri vaka kuru mi ah
sapotê sapotê vi ah
nokuru mi vanu ciká
emah lotu vi ah
o hum
o hum
o hum

shovia sapotê ciká
emah lotu vi ah
Apoteme Apoteme kuru mi ah

Kaligula gu ah gu ah malaga fá
Kaligula gu ah gu ah malaga fá

Arbor conecta Darma
Arbor conecta Darma
Arbor conecta Darma
o hum
o hum
o hum

Kaligula gu ah gu ah malaga fá
Kaligula gu ah gu ah malaga fá

Apoteme Apoteme
De ri vaka kuru mi ah
sapotê sapotê vi ah
nokuru mi vanu ciká
emah lotu vi ah
o hum
o hum
o hum


Kaligula era o nome da Árvore da minha casa Arbórea. E Apoteme o nome do fruto que ela gerava para nossa cidade Arbórea.

Sapoteme era o nome da flor de Lotus que a árvore Kaligula fazia a floração nos galhos e nas copas das árvores.

Arbor é a forma que chamávamos no Continente Arbóreo vários coletivos: Era árvore, era casa, era cidade, era estado, era país, era continente e também o planeta. ARBOR era um nome sagrado SEMELHANTE A PALAVRA VIDA. AQUILO QUE SEMEIA VIDA. Kuru mi significa em linguagem Arbóreo Criança, na forma que eu cunhei é a criança que gera uma ação de alguma coisa em relação a Kaligula (A Arbor) no sentido da conexão de Lotus, com o enlace da VIDA.

Em Arbóreo colocar o termo --- no --- antes de uma palavra significa negação do termo. nokuru mi vanu ciká

A tradução mais próxima para o Texto é:

nokuru mi vanu ciká (O Jovem/homem // A Jovem/Mulher vamos fundir)

emah lotu vi ah (Em emanação através da Flor de Lótus da Arvore Kaligula)

Respondendo leitores: sapotê é a forma carinhosa de falar FLOR FECUNDA DE UMA ÁRVORE.

Kaligula gu ah gu ah malaga fá (Traduzindo em Arbóreo é como se eu falasse que a árvore Kaligula geme forte com o vento). É uma qualidade da árvore ser firme e forte no solo dentro das cidades na ARBÓREA.

shovia sapotê ciká (A Flor fecunda caia fundindo-se)

emah lotu vi ah
o hum
o hum
o hum (A emana&ccdil;ão da flor de Lotus da Árvore Kaligula conduz a/ é a via / da Unidade)

Quando eu recuperei a música do equipamento Estelar talvez eu tenha errado a tradução correta da palavra conecta, que acredito ser o certo ser cone.

Arbor cone ah Darma
Arbor cone ah Darma
Arbor cone ah Darma

De ri vaka kuru mi ah (Faça a transformação da criança no sentido de...)

www.lenderbook.com/jornal/


www.lenderbook.com/redemax1/www.lenderbook.com/redemax2/

Kodomo - O jogo do ConhecimentoMamãe: a história de uma banana
Materiais para a produção de Filmes

Este sitio respeta su modelo económico. Si usted es capitalista como para darse cuenta de las ganancias en el consumo de nuestros productos y servicios a pagar el valor monetario en relación con una parte de mérito en su nombre. Si el modelo se piensa pago Socialista con algún beneficio social que puede contribuir a la actividad de LenderBook. Si su modelo de pensamiento es la participación comunista y extender su ventaja a nosotros como pago.

Max Diniz Cruzeiro

Electronics Technician - Centro Educacional de Taguatinga Norte - CETN

Bachelor of Statistics - Universidade de Brasília - UnB

Postgraduate in Clinical and Business Psychopedagogy - Universidade Católica de Brasília - UCB

MBA in Marketing and Social Networks - Faculdades Integradas AVM - UNYLEYA

Postgraduate in Clinical Neuroscience - Faculdades Integradas AVM - UNYLEYA

Postgraduate in Psychoanalytic Theory - Centro Universitário de Brasília - UniCEUB

Doctor PhD in Philosophy - Psychology: Cognitive - Bircham International University

Doctor Honoris Causa - Bircham International University

Self-taught Writer - Universidade Estelar à Distância

Self-taught Ufologist - Grupo Cientítico de Ufologia - EBE-ET

Specialist Self-taught in Remote Sensing - Universidade Estelar à Distância

Self-taught as a Structuralist of thought models - Universidade Estelar à Distância

Postgraduate in Strategic Intelligence and Management - Faculdades Integradas AVM - UNYLEYA

Postgraduate in Interdisciplinary Neuropsychology - Faculdades Integradas AVM - UNYLEYA

Postgraduate in Psychomotricity - Faculdades Integradas AVM - UNYLEYA

Postgraduate in Human Rights - Universidade Católica de Brasília - UCB

Postgraduate in Neuro-learning - Faculdades Integradas AVM - UNYLEYA

Postgraduate in Psychosomatic Psychology - Faculdades Integradas AVM - UNYLEYA

Self-taught Specialist in Neuro knowledge - Biblioteca Memorium da Via Láctea

Postgraduate in Psychodrama - Faculdades Integradas AVM - UNYLEYA

Postgraduate in Cognitive Behavioral Therapy (Foco: Terceira Idade)- Faculdades Integradas AVM - UNYLEYA

Postgraduate in Educational Management - Escola Superior Aberta do Brasil - ESAB

Postgraduate in Neurolinguistic Programming (NLP) - Faculdades Integradas AVM - UNYLEYA

Postgraduate in Biotechnology - Faculdades Integradas AVM - UNYLEYA

Postgraduate in Educommunication - Faculdades Integradas AVM - UNYLEYA

Postgraduate in Digital Journalism - Faculdades Integradas AVM - UNYLEYA

Postgraduate in Creative economy - Faculdades Integradas AVM - UNYLEYA

Postgraduate in MBA in Design Thinking - Faculdades Integradas AVM - UNYLEYA

Postgraduate in Crisis Communication in Public and Private Organizations - Faculdades Integradas AVM - UNYLEYA

Postgraduate in Behavioral Economics - Faculdades Integradas AVM - UNYLEYA

Postgraduate Student in Functional Nutrition - Faculdades Integradas AVM - UNYLEYA

Postgraduate Student in EXECUTIVE MBA IN AGRIBUSINESS ECONOMY AND MANAGEMENT - Faculdades Integradas AVM - UNYLEYA

Postgraduate Student in Executive MBA in Strategic Advertising Management - Faculdades Integradas AVM - UNYLEYA

Postgraduate Student in Music Management - Faculdades Integradas AVM - UNYLEYA

Postgraduate Student in Theology and Culture - Faculdades Integradas AVM - UNYLEYA

Postgraduate Student in Sustainable development - Uniprojeção

Memória: No dia de lançamento do App-Web Fev[28]/2018 o banco de dados internacional foi frágil para identificar o idioma Português. As consultas somente desencadeavam informações corretas se as PALAVRAS NÃO ESTIVESSEM ACENTUADAS. Nossa solução será colocar uma função no campo BUSCA no qual a palavra colhida é transformada para uma palavra sem acento para gerar corretamente a busca no mysql.

"O que exatamente este estudo que você desencadeia irá causar em nossa mente?"

Aprofundamento

Pesquisa

Ocupação

Renda

Exercício para a mente

Reflexão

Novas tendências de raciocínio

Pacificação

Deixará os usuários mais "espertos" quanto a influência da excitação não autorizada

Avanço tecnológico

Possibilidades de integração

Senso crítico

Serve para guia de consulta

Serve para relações jurídicas

Autodiagnóstico clínico (quando a pessoa percebe a tendência no seu cérebro, pela familiaridade do tema ela se distancia do fluxo de pensamentos)

Mais estabilidade interna e externa

 

Obs.: são razões multidimensionais, não dá para pensar linearmente.http://www.lenderbook.com/oort/

:: A LenderBook recebe as seguintes moedas de troca por suas atividades:

# Conhecimento;

# Benefícios;

# Dinheiro em Espécie;

# Melhorias;

# Expansão Programada;

# Bens, produtos e Serviços;

# Valoração de nossas atividades (Imagem);

# Destaque e Reconhecimento

# Canalização de recursos para nossos players a fim de que o desenvolvimento percebido contemple nossas atividades.

Os pagamentos seguem de acordo com o Modelo de Percepção Econômica de nossos Clientes cuja base principal é a visualização de um BENEFÍCIO DE NOSSO CLIENTE em que uma parcela do GANHO DE NOSSO CLIENTE é revertido em moeda de troca para a Atividade da LenderBook de acordo com a consciência do CLIENTE. Nossos clientes estelares podem efetuar o pagamento conforme os meios legais estabelecidos dentro de seus agrupamentos e seus parceiros no planeta terra.

Max Diniz Cruzeiro

Agradecemos a todos os nossos Clientes Estelares que já efetuaram o pagamento das atividades nos encaminhando via telepatia projetos para a LenderBook COMO FORMA DE PAGAMENTO.

Agradecemos todos os nossos Clientes Capitalistas que já efetuaram a compra de nossos livros através da AMAZON

Agradecemos nossos Clientes Comunistas, em especial a Coreia do Norte, por INTERMÉDIO de sua Embaixada, pela retribuição inicial de um Jantar EM SUAS INSTALAÇÕES, como pagamento de nossas contribuições até o momento.

Agradecemos aos nossos Clientes Socialistas, principalmente amigos que contribuiram extendendo benefícios em suas horas de recreação, lazer e alimentação.

##########-------##########
In this month of November of the 2017, 138 Federated Units around the world will receive a Commemorative Seal of Excellence in Education reaching more than 90% of citizens with more than 15 years of literacy in their locality.The information was taken from the wiki at the link:

https://pt.wikipedia.org/wiki/Lista_de_países_por_índice_de_alfabetização
##########-------##########
O TRABALHO ACIMA É SOBRE REDES NEURAIS: ACESSE A IMAGEM"
CLIQUE NA IMAGEM ACIMA: Neuroempreendimentos Aqui ensinamos você montar a Rede Neural de sua Atividade Empresarial!

:: Relatório do Concurso Whatsapp

Torno público todo o aprendizado, do concurso Whatsapp, que já encaminahdo para o SENADO FEDERAL e para o MINISTÉRIO DO PLANEJAMENTO.

O intuito deste informativo é a leitura seletiva, para que cada setor apenas adquira a informação relativa a sua área, caso você deseja fazer a leitura integral será de responsabilidade do leitor em saber das informações aqui catalogadas. É permitido divulgar essa informação nestes moldes para quaisquer seguimentos. (37 páginas de word) Para acessar entre na LenderBook

Atenciosamente,

Max Diniz Cruzeiro

LenderBook Company

www.lenderbook.com
100% of the production of texts is in Portuguese!
95% of text production is in English!
90% of the production of texts is in Spanish!
The records from 2105 to 52104 is a great mechanical phrase writing experiment crafted in excel!

ADIÇÃO (17/Jul/2017) NO SITE LenderBook

INSAUT MATERIAL PRINCIPAL DA LENDERBOOKListar índice completo...

Previsão para Setembro de 2016


O TRABALHO ACIMA É SOBRE REDES NEURAIS: ACESSE A IMAGEM"
CLIQUE NA IMAGEM ACIMA: Neuroempreendimentos Aqui ensinamos você montar a Rede Neural de sua Atividade Empresarial!


The film contains technology information!


Release (Book of Knowledge): Pay for this book the price of a Fast Food your city in our donation systems (paypal or Pague seguro).

Lançamento (Livro do Conhecimento): Pague por este livro o preço de um Fast Food da sua cidade em nossos sistemas de doações (Pague seguro ou paypal).


Version Original +- 4,3 MegaBytes
].....[
Version with Art +- 75 MegaBytes
].....[
Doando você estará ajudando alguém através de nossos projetos


Amigos,
Bom dia,
Ofereço serviços de impressão a Laser frente e verso de excelente qualidade:
Regra: o trabalho deve estar digitalizado e não necessitar de qualquer tipo de revisão
Especificação: Folha A4
Valores:
Apenas toner preto: 15 centavos cada página
Com toner colorido: 30 centavos cada página

Obs.: Não é serviço de xerox a qualidade é igual a impressão de livro. Não fazemos desconto. Os valores de impressão para este tipo de serviço no mercado é de 25 centavos para toner preto e 1 real para toner colorido.
Se souberem de algum estudante que queira imprimir algum trabalho de alta qualidade repasse o meu e-mail por favor. Conforme o volume entrega no dia seguinte. Serviço realizado no período noturno. Necessário pedir com antecedência para entrar na fila de impressão.
Enviamos o material impresso através dos Correios para sua casa (Impressão + custos de envio). Aproveite a oportunidade selecione nossos textos que enviamos para você o seu arquivo digital impresso. Pagamento antecipado via paypal ou pagseguro.
lenderbook@gmail.com

A rede social da Cultura Brasileira
Disponível para todos que nutrem um amor inconfundível por esta pátria chamada Brasil.

Uma iniciativa do Ministério da Cultura - Governo Federal
Site designed and supervised by Clinical Neuroscientist.

Site desenvolvido e orientado por Neurocientista Clínico.

Max Diniz CruzeiroWelcome to Heavenly groupings

The brothers who are outside the celestial vault,

thanks for your existence,

Come to us all that comes from you what is good,

Is made a conscious and collective will,

On Earth as elsewhere

Let us be worthy of our own support

Spare us the misunderstanding that arises from our essence

Just as we are able to reflect and

limit the badly that arises within us and in relation to other beings

If you know of any fault of mine, show me the way to recover.

To build together a heavenly nation for the common good.

Bem-Vindos aos agrupamentos Celestiais

Aos irmãos que estão fora da abóboda celeste,

obrigado pela sua existência,

Venha a nós tudo o que procede de ti que for bom,

Seja feita uma vontade consciente e coletiva,

Assim na Terra como em outros lugares

Sejamos merecedores de nosso próprio sustento

Perdoai-nos a incompreensão que aflora de nossa essência

Assim como somos capazes de refletir e limitar o mal que aflora dentro de nós e em relação a outros seres

Se souberes de alguma falta minha, me mostre o caminho para me recuperar.

Para construirmos juntos uma nação celestial para o bem comum.

We need financial resources for the translation of our texts and if you are able to perceive a human gain in your life with our information please consider donating to our activity.

Nós necessitamos de recursos financeiros para a tradução de nossos textos e se você é capaz de perceber um ganho humano em sua vida com nossas informações favor considerar a possibilidade de fazer doações para nossa atividade.

The star contains more than 2,000 pages of information!
Insaut - Pular Informações corporativas e ir para o texto


10 ANOS DE LENDERBOOK

INSAUT TOP