ministério da cultura

:: Stress - Grego


Άγχος - Μετάφραση από τα αγγλικά

 

Το άγχος χαρακτηρίζεται από την τάση σε ένα ή περισσότερα όργανα του ανθρώπινου σώματος σε ένα επαναλαμβανόμενο τρόπο που μπορεί να προκαλέσει βλάβη στο προσβεβλημένο όργανο. Αν και το ενδιαφέρον των συμπτωμάτων έχει κερδίσει στη διαδικασία εκσυγχρονισμού του ανθρώπινου πολιτισμού, υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις ότι αυτό το στοιχείο ήταν ήδη παρούσα στο μακρινό παρελθόν του ανθρώπου, δεδομένου ότι ο πρωτόγονος άνθρωπος υπέστη πίεση στο βιότοπό τους, προκειμένου να λάβουν τα τρόφιμα μέσα από το κυνήγι και τη συλλογή νομαδική φύσης.

 

Αυτό το άρθρο θα σας διδάξει πώς μπορείτε να κατασκευάσουμε τεχνητά ένα σημείο του στρες στη ζωή σας. Από την παρατήρηση αυτή θα είναι σε θέση να αυτο διαχειρίζεστε τις σκέψεις σας, έτσι ώστε τα γεγονότα τα σημεία κορεσμού δεν ενοχλούν την καθημερινή τους ζωή.

 

Θα πρέπει να ξέρετε ότι είστε ένα ον συστημική. Όλα τα μέρη που αλληλεπιδρούν μεταξύ τους κάτω από την εντολή των συνάψεων που διανέμονται σε όλη την κρανιακή κάψα. Έτσι, αν μια ψυχική ενέργεια πυροδοτεί μια σειρά από εντολές που δεν πληρούν τα κριτήρια για να σταματήσει η τάση είναι να συνεχίσει να αναπτύσσεται αυτή την εντολή, αντιγραφή και εργάζονται συνεχώς μέχρι την πηγή ενέργειας που έχει μεταβεί στη φθορά λόγω έλλειψης υλικών ζωτικής σημασίας για την περαιτέρω επεξεργασία των πληροφοριών που προκαλούν φυσική φθορά.

Φανταστείτε την ακόλουθη κατάσταση:

 

Η Άννα είναι στο έργο του την ανάπτυξη μιας αποστολής που αποτελείται από 50 εμπρός μηνύματα φαξ σε προμηθευτές και πελάτες μέχρι το τέλος της εργάσιμης ημέρας. Αλλά Ana πρέπει πρώτα να αποκτήσετε πρόσβαση στον υπολογιστή, να γράψει το όνομα του παραλήπτη και το τηλέφωνό σας σε έναν πίνακα ελέγχου, στη συνέχεια να καλέσετε για να πει αν υπάρχει ενδιαφέρον για τη λήψη της τεκμηρίωσης, να επιστρέψετε στο στοιχείο ελέγχου υπολογιστικού φύλλου και επιλέξτε το πλαίσιο που ο πελάτης συμφωνεί με τη ναυτιλία, στη συνέχεια, εισάγετε αριθμούς φαξ και να δώσει χαμηλά στο έγγραφο.

Κατά το σχεδιασμό Ana ξεκινά τη ρουτίνα, πρώτα με ένα κομμάτι της δυσκολίας να συνηθίσουν τον εγκέφαλο να εκτελέσει τα καθήκοντά του στην ακριβή σειρά και έτσι να τελειώσει τη δουλειά σύντομα.

 

Στη συνέχεια, γύρω στον 5ο φαξ Ana μπορεί να έχουν ήδη όλα τα μέσα που χρειάζεστε για να αναπτύξουν το έργο και να δημιουργήσει μια ρουτίνα για την ανάπτυξη αυτόματο. Αλλά κάτι αρχίζει να πηγαίνει στραβά, όταν Ana είναι η 22η αποστολή φαξ μυαλό σας θέλει να προβλέψει τις δράσεις που προκαθορίζονται και οι αρθρώσεις του βραχίονα του αρχίζουν να πάρει τεταμένη. Ana αποδοθεί αυτή την παρατήρηση με την κούραση να είναι περισσότερο από μία ώρα εργασίας.

 

Αλλά αγαπητέ αναγνώστη, να σημειώσετε ότι υπάρχει εδώ ένας παράγοντας που οδηγεί Ana να είναι γρήγορη: τήρηση των προθεσμιών. Όταν Ana, στο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ φάση ρουτίνας τοποθετούνται στο μυαλό του τα παρακάτω βήματα για να εκτελέσει το έργο κατέληξε να δημιουργήσει έναν μηχανισμό με τη μορφή της κανονικής ροής των εικόνων, τις ιδέες και τις σκέψεις που κάνει αποδοτική και, συνεπώς, επιτευχθεί ο τελικός στόχος της αποστολής σας για να πάρει τη μέγιστη δυνατή μηνύματα προς τους προμηθευτές και τους πελάτες.

 

Αποδεικνύεται ότι η Άννα, ακόμη και πριν από την έναρξη των εργασιών, που καταλήγει στο μυαλό σας για να προβλέψει τη ροή των σκέψεων που θα σας επιτρέψει να φτάσετε στο αποτέλεσμα. Μπορούμε να δούμε ακόμη Ana εκ των προτέρων το αποτέλεσμα της εργασίας τους. Η ταχύτητα επεξεργασίας του εγκεφάλου, από τη στιγμή που ξεκίνησε η διαδικασία υλοποίησης του έργου είναι μεγαλύτερη από την ικανότητά τους να εκτελούν. Ana τότε τείνουν να ασκήσουν το σύνολο της ρουτίνας, ή μέρη αυτού πολλές φορές εκ των προτέρων, στο μυαλό σας, δημιουργώντας μια ένταση μεταξύ του κινητήρα κέντρο, το οποίο συντονίζεται από μια περιοχή του εγκεφάλου, και τη γνωστική κέντρο τους που συντονίζονται από τον υποθάλαμο. Η ενέργεια που δαπανάται από τον εγκέφαλο για τον έλεγχο της εκτέλεσης εργασιών θα συσσωρεύονται στην κατεύθυνση της ροής του κεντρικού νευρικού συστήματος με το περιφερικό νευρικό σύστημα, σε απλή γλώσσα, θα κινηθεί από τον εγκέφαλο προς τα όργανα του σώματος μέσω των νεύρων του ατόμου. Ανάδραση ως του περιφερικού νευρικού συστήματος ενάντια ερέθισμα προς τα εμπρός με το κεντρικό νευρικό σύστημα.

Στη συνέχεια τα σημεία όπου το περιφερικό νευρικό σύστημα δεν έχει αναπτυχθεί καλά ή στενές θα τείνουν να επικεντρώνονται περισσότερο προκαλώντας μια αύξηση της θερμοκρασίας της ενέργειας στην περιοχή που είναι συνεχής μπορεί, για παράδειγμα, να μετατραπεί σε επαναλαμβανόμενο τραυματισμό στρες.

Τι χάθηκε Ana προειδοποιούν τον εγκέφαλο, στο έργο βήμα ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ η ανάγκη να τεθεί διακοπή κριτήρια ώστε να μπορέσει να χαλαρώσετε και διοχέτευση της ενέργειας δίνες άλλων, να διανέμει λειτουργική απόδοση τους το σώμα σας.

Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι σε παρόμοιες περιπτώσεις, όταν μια εσωτερική θέρμανση λόγω του κορεσμού, είναι απαραίτητη η ψύξη του υπερθερμανθεί μέρος, προκειμένου να επιστρέψει η θερμοκρασία του σώματος και, συνεπώς, να απαλλαγούμε από το αίσθημα του άγχους. Αλλά μια τέτοια σκέψη είναι λάθος, διότι η θερμικό σοκ μπορεί να αποδυναμώσει την περιοχή και προκαλούν μόνιμες βλάβες ή δύσκολη ανάκαμψη.

Ana δεν μπορεί να αντιληφθεί τη συμπεριφορά τους και τα χρόνια που λειτουργούν κυρίως στην επαγγελματική ζωή του, ο κακός σχεδιασμός των καθηκόντων τους δημιουργεί ρουτίνες που γίνονται πραγματικές κυκλώματα που συγχωνεύονται επηρεάζουν ο ένας τον άλλον χωρίς καν να κάνει μια δουλειά, τα μέρη του σώματος σας για τη σύνθεση αποκλειστικά ρουτίνες χωρίς διακοπή κριτήρια και την αλλαγή της εστίασης για να διανέμουν την ενέργεια του αμαξώματος πιο ευχάριστα. Ana είναι έτσι ώστε εκτός από κάποιες δομές της σκέψης και της ρουτίνας, η οποία θα αντανακλά την αναμενόμενη αποτυχία ορισμένων οργάνων, τα οποία παρουσιάζουν προβλήματα νωρίς, φθορά, λιγότερο χρησιμοποιείται από τους άλλους.

Αλλά υπάρχει ακόμα χρόνος για Ana, λείπει μόνο ένα έτος για να συνταξιοδοτηθούν. Είναι αλήθεια ότι πολύ εθισμένοι στη ρουτίνα σας, αλλά μπορεί να αντανακλά σε κάθε ένα από αυτούς, όπως έκαναν η πρώτη φορά που το ίδιο έργο που έχει ήδη πραγματοποιηθεί για πολλά χρόνια. Και απλά από μόνη της, το έργο της προσθήκης στοιχείων, ή τα σημεία ισορροπίας που θα δημιουργήσει οφέλη για το σώμα σας.

Έτσι, Ana πρέπει πρώτα να αποκτήσετε πρόσβαση στον υπολογιστή, μετά την πρόσβαση σε αυτό είναι έξαλλος με τα χρώματα του φόντου της οθόνης τυχαία και γρήγορα να μην χάνουμε χρόνο, να γράψει το όνομα του παραλήπτη και το τηλέφωνό σας σε μια λίστα ελέγχου, για να το κάνουν αυτό πράξη φαντάζεται, ενώ την εισαγωγή δεδομένων, όντα με τη δική τους ζωή, όπως τα γνωστά ονόματα (παίζει με τις λέξεις - σημάδια), στη συνέχεια, ενεργοποιήστε για να πει αν υπάρχει ενδιαφέρον για τη λήψη της τεκμηρίωσης αντιμετωπίζει τους ανθρώπους με ευγένεια πάντα αναζητούν τρόπους καμία μηχανική αλληλεπίδραση και δίνοντας έναν αέρα τα ανθρώπινα συνδέσεις χωρίς ωστόσο να χάσει χρόνο είναι απαραίτητο, επιστρέψετε στο φύλλο ελέγχου και επιλέξτε το πλαίσιο που ο πελάτης συμφωνεί με την υποβολή, εδώ που ασκεί και θυμάται άκουσε τη φωνή του ατόμου που μίλησε στο τηλέφωνο για να εισάγετε στη συνέχεια, αριθμούς φαξ και να δώσει χαμηλά στο έγγραφο. Τότε αντικατοπτρίζει το γεγονός ότι το έργο πραγματοποιήθηκε εν μέρει, και θα ξεκινήσει τη νέα εργασία, σαν να είχε να κάνει τη διαδικασία πάλι από το μηδέν. Ως διακοπή κριτήριο, Ana, μετά το 10ο ακολούθησε φαξ αποφασίσει να σταματήσει για ένα ποτό του νερού, την 18η στάση για ένα άλλο τυχαίο γεγονός. Την προσδοκία του για την πλήρη εφαρμογή της υπηρεσίας περιορίζεται στην σειρά με την οποία συμβαίνουν τα γεγονότα. Ana δεν είναι πλέον ένας σκλάβος με το χρόνο. Δεν υπάρχουν άλλα δώρα ενθουσιασμένοι από τις υψηλές προσδοκίες των πραγματικών περιστατικών. Στο τέλος του έργου δεν είναι κουρασμένος, αλλά ολοκληρωμένος.

Ana έχουν πλέον περισσότερο άγχος!

 01/08/2014 - Max Diniz Cruzeiro
Eu quero participar!
Faça seu comentário

Critério

Crítica
Sugestão
Ideia
Desabafo
Elogio
Sentimento
Outro

Título


Somente palavras e/ou números

Seu comentário

Somente palavras e/ou números em português ou inglês
Limite de 500 caracteres.

Nota

-100 a +100

Cidade

Estado

País


Organização e ordenação de Registros Textuais
OortBook® organizando informações para melhor atendê-lo!

Só clicar na imagem para entrar na loja da comunidade Brasileira.
http://www.lenderbook.com/loja/
Deus é Onisciente, Onipotente e Onipresente.

O mesmo princípio é entregue em múltiplos padrões de comportamentos. As regras associativas de conexão com a vida dizem respeito a cada Coletivo da forma que esse COLETIVO melhor se adapte em se organizar.sadodsSOFTWARE ODS PARA UNIDADES EDUCACIONAIS E EMPRESARIAIS

Aplicativo web que consiste em um sistema que permite a gestão estratégica de ações em conjunto com indicadores, permitindo que um gestor alcance uma visão clara e objetiva sobre a situação da ação pretendida, sinalizando o seu grau de sustentabilidade em verde, amarelo ou vermelho. O sistema é um SAD (Sistema de Apoio a Decisão) ou Sistema de Suporte a Decisão, já que o aplicativo consegue tratar os dados e trazer resultados e informações que apoiam o gestor na sua tomada de decisão estratégica.

Requisitos de instalação

Ambiente de hospedagem php 7.4 ou superior Servidor de banco de dados Mysql

Configuração

Para configuração do sistema utilize o arquivo config.php e faça as alterações necessárias. O arquivo para instalação do banco de dados é o arquivo sadods.sql localizado na raíz do repositório.

Para seu primeiro login utilize o usuário sadods e senha sadods. Não esqueça de alterar sua credencial.

Conversando com Luiza Rosa:

#000565# Nossa Vida na Era Arbórea

Na Era Arbórea a maioria de nossas cidades eram em cima de árvores do tamanho das Sequoias. Havia grandes animais no solo, e muitos tigres perigosos, que caçavam principalmente crianças. A população se conectava de uma árvore para outra através de pontes suspensas de madeira. Eram muitos primatas que ficam circulando de uma árvore para outra, brincando com as crianças que se deslocavam de um andar para outro. Havia aproveitamento dos galhos laterais das árvores para utilizar a madeira das construçõs das habitações. Eram cidades inteligentes, planejadas, e muito belas em termos de harmonia arquitetônicas. Tínhamos sistemas de elevadores e sistema de Telecomunicações que permitia os moradores se comunicarem entre si dentro de nossas cidades Arbóreas.

Para um migrante adaptar sua alma ao Planeta Terra é necessário mais ou menos 1.000 nascimentos para moldar seu Plana A DENSIDADE das plantas e animais na produção de benefícios cooperados entre espécies.

Respondendo a Leitores, nas amarras das pontes suspensas nós tínhamos sistemas de extensores, que detectava uma tensão além da sustentação de uma árvore, quando a força da natureza derrubava uma das árvores, o que permitia que as outras árvores não fossem em efeito dominó deslocadas todas para o chão.

Nosso sistema educacional incentivava cada criança em seu processo de alfabetização a compor uma música para as árvores em Sustentação da Vida.

ArborKaligula gu ah gu ah malaga fá
Kaligula gu ah gu ah malaga fá

Apoteme Apoteme
De ri vaka kuru mi ah
sapotê sapotê vi ah
nokuru mi vanu ciká
emah lotu vi ah
o hum
o hum
o hum

shovia sapotê ciká
emah lotu vi ah
Apoteme Apoteme kuru mi ah

Kaligula gu ah gu ah malaga fá
Kaligula gu ah gu ah malaga fá

Arbor conecta Darma
Arbor conecta Darma
Arbor conecta Darma
o hum
o hum
o hum

Kaligula gu ah gu ah malaga fá
Kaligula gu ah gu ah malaga fá

Apoteme Apoteme
De ri vaka kuru mi ah
sapotê sapotê vi ah
nokuru mi vanu ciká
emah lotu vi ah
o hum
o hum
o hum


Kaligula era o nome da Árvore da minha casa Arbórea. E Apoteme o nome do fruto que ela gerava para nossa cidade Arbórea.

Sapoteme era o nome da flor de Lotus que a árvore Kaligula fazia a floração nos galhos e nas copas das árvores.

Arbor é a forma que chamávamos no Continente Arbóreo vários coletivos: Era árvore, era casa, era cidade, era estado, era país, era continente e também o planeta. ARBOR era um nome sagrado SEMELHANTE A PALAVRA VIDA. AQUILO QUE SEMEIA VIDA. Kuru mi significa em linguagem Arbóreo Criança, na forma que eu cunhei é a criança que gera uma ação de alguma coisa em relação a Kaligula (A Arbor) no sentido da conexão de Lotus, com o enlace da VIDA.

Em Arbóreo colocar o termo --- no --- antes de uma palavra significa negação do termo. nokuru mi vanu ciká

A tradução mais próxima para o Texto é:

nokuru mi vanu ciká (O Jovem/homem // A Jovem/Mulher vamos fundir)

emah lotu vi ah (Em emanação através da Flor de Lótus da Arvore Kaligula)

Respondendo leitores: sapotê é a forma carinhosa de falar FLOR FECUNDA DE UMA ÁRVORE.

Kaligula gu ah gu ah malaga fá (Traduzindo em Arbóreo é como se eu falasse que a árvore Kaligula geme forte com o vento). É uma qualidade da árvore ser firme e forte no solo dentro das cidades na ARBÓREA.

shovia sapotê ciká (A Flor fecunda caia fundindo-se)

emah lotu vi ah
o hum
o hum
o hum (A emana&ccdil;ão da flor de Lotus da Árvore Kaligula conduz a/ é a via / da Unidade)

Quando eu recuperei a música do equipamento Estelar talvez eu tenha errado a tradução correta da palavra conecta, que acredito ser o certo ser cone.

Arbor cone ah Darma
Arbor cone ah Darma
Arbor cone ah Darma

De ri vaka kuru mi ah (Faça a transformação da criança no sentido de...)

www.lenderbook.com/jornal/


www.lenderbook.com/redemax1/www.lenderbook.com/redemax2/

Kodomo - O jogo do ConhecimentoMamãe: a história de uma banana
Materiais para a produção de Filmes

Este sitio respeta su modelo económico. Si usted es capitalista como para darse cuenta de las ganancias en el consumo de nuestros productos y servicios a pagar el valor monetario en relación con una parte de mérito en su nombre. Si el modelo se piensa pago Socialista con algún beneficio social que puede contribuir a la actividad de LenderBook. Si su modelo de pensamiento es la participación comunista y extender su ventaja a nosotros como pago.

Max Diniz Cruzeiro

Electronics Technician - Centro Educacional de Taguatinga Norte - CETN

Bachelor of Statistics - Universidade de Brasília - UnB

Postgraduate in Clinical and Business Psychopedagogy - Universidade Católica de Brasília - UCB

MBA in Marketing and Social Networks - Faculdades Integradas AVM - UNYLEYA

Postgraduate in Clinical Neuroscience - Faculdades Integradas AVM - UNYLEYA

Postgraduate in Psychoanalytic Theory - Centro Universitário de Brasília - UniCEUB

Doctor PhD in Philosophy - Psychology: Cognitive - Bircham International University

Doctor Honoris Causa - Bircham International University

Self-taught Writer - Universidade Estelar à Distância

Self-taught Ufologist - Grupo Cientítico de Ufologia - EBE-ET

Specialist Self-taught in Remote Sensing - Universidade Estelar à Distância

Self-taught as a Structuralist of thought models - Universidade Estelar à Distância

Postgraduate in Strategic Intelligence and Management - Faculdades Integradas AVM - UNYLEYA

Postgraduate in Interdisciplinary Neuropsychology - Faculdades Integradas AVM - UNYLEYA

Postgraduate in Psychomotricity - Faculdades Integradas AVM - UNYLEYA

Postgraduate in Human Rights - Universidade Católica de Brasília - UCB

Postgraduate in Neuro-learning - Faculdades Integradas AVM - UNYLEYA

Postgraduate in Psychosomatic Psychology - Faculdades Integradas AVM - UNYLEYA

Self-taught Specialist in Neuro knowledge - Biblioteca Memorium da Via Láctea

Postgraduate in Psychodrama - Faculdades Integradas AVM - UNYLEYA

Postgraduate in Cognitive Behavioral Therapy (Foco: Terceira Idade)- Faculdades Integradas AVM - UNYLEYA

Postgraduate in Educational Management - Escola Superior Aberta do Brasil - ESAB

Postgraduate in Neurolinguistic Programming (NLP) - Faculdades Integradas AVM - UNYLEYA

Postgraduate in Biotechnology - Faculdades Integradas AVM - UNYLEYA

Postgraduate in Educommunication - Faculdades Integradas AVM - UNYLEYA

Postgraduate in Digital Journalism - Faculdades Integradas AVM - UNYLEYA

Postgraduate in Creative economy - Faculdades Integradas AVM - UNYLEYA

Postgraduate in MBA in Design Thinking - Faculdades Integradas AVM - UNYLEYA

Postgraduate in Crisis Communication in Public and Private Organizations - Faculdades Integradas AVM - UNYLEYA

Postgraduate in Behavioral Economics - Faculdades Integradas AVM - UNYLEYA

Postgraduate Student in Functional Nutrition - Faculdades Integradas AVM - UNYLEYA

Postgraduate Student in EXECUTIVE MBA IN AGRIBUSINESS ECONOMY AND MANAGEMENT - Faculdades Integradas AVM - UNYLEYA

Postgraduate Student in Executive MBA in Strategic Advertising Management - Faculdades Integradas AVM - UNYLEYA

Postgraduate Student in Music Management - Faculdades Integradas AVM - UNYLEYA

Postgraduate Student in Theology and Culture - Faculdades Integradas AVM - UNYLEYA

Postgraduate Student in Sustainable development - Uniprojeção

Memória: No dia de lançamento do App-Web Fev[28]/2018 o banco de dados internacional foi frágil para identificar o idioma Português. As consultas somente desencadeavam informações corretas se as PALAVRAS NÃO ESTIVESSEM ACENTUADAS. Nossa solução será colocar uma função no campo BUSCA no qual a palavra colhida é transformada para uma palavra sem acento para gerar corretamente a busca no mysql.

"O que exatamente este estudo que você desencadeia irá causar em nossa mente?"

Aprofundamento

Pesquisa

Ocupação

Renda

Exercício para a mente

Reflexão

Novas tendências de raciocínio

Pacificação

Deixará os usuários mais "espertos" quanto a influência da excitação não autorizada

Avanço tecnológico

Possibilidades de integração

Senso crítico

Serve para guia de consulta

Serve para relações jurídicas

Autodiagnóstico clínico (quando a pessoa percebe a tendência no seu cérebro, pela familiaridade do tema ela se distancia do fluxo de pensamentos)

Mais estabilidade interna e externa

 

Obs.: são razões multidimensionais, não dá para pensar linearmente.http://www.lenderbook.com/oort/

:: A LenderBook recebe as seguintes moedas de troca por suas atividades:

# Conhecimento;

# Benefícios;

# Dinheiro em Espécie;

# Melhorias;

# Expansão Programada;

# Bens, produtos e Serviços;

# Valoração de nossas atividades (Imagem);

# Destaque e Reconhecimento

# Canalização de recursos para nossos players a fim de que o desenvolvimento percebido contemple nossas atividades.

Os pagamentos seguem de acordo com o Modelo de Percepção Econômica de nossos Clientes cuja base principal é a visualização de um BENEFÍCIO DE NOSSO CLIENTE em que uma parcela do GANHO DE NOSSO CLIENTE é revertido em moeda de troca para a Atividade da LenderBook de acordo com a consciência do CLIENTE. Nossos clientes estelares podem efetuar o pagamento conforme os meios legais estabelecidos dentro de seus agrupamentos e seus parceiros no planeta terra.

Max Diniz Cruzeiro

Agradecemos a todos os nossos Clientes Estelares que já efetuaram o pagamento das atividades nos encaminhando via telepatia projetos para a LenderBook COMO FORMA DE PAGAMENTO.

Agradecemos todos os nossos Clientes Capitalistas que já efetuaram a compra de nossos livros através da AMAZON

Agradecemos nossos Clientes Comunistas, em especial a Coreia do Norte, por INTERMÉDIO de sua Embaixada, pela retribuição inicial de um Jantar EM SUAS INSTALAÇÕES, como pagamento de nossas contribuições até o momento.

Agradecemos aos nossos Clientes Socialistas, principalmente amigos que contribuiram extendendo benefícios em suas horas de recreação, lazer e alimentação.

##########-------##########
In this month of November of the 2017, 138 Federated Units around the world will receive a Commemorative Seal of Excellence in Education reaching more than 90% of citizens with more than 15 years of literacy in their locality.The information was taken from the wiki at the link:

https://pt.wikipedia.org/wiki/Lista_de_países_por_índice_de_alfabetização
##########-------##########
O TRABALHO ACIMA É SOBRE REDES NEURAIS: ACESSE A IMAGEM"
CLIQUE NA IMAGEM ACIMA: Neuroempreendimentos Aqui ensinamos você montar a Rede Neural de sua Atividade Empresarial!

:: Relatório do Concurso Whatsapp

Torno público todo o aprendizado, do concurso Whatsapp, que já encaminahdo para o SENADO FEDERAL e para o MINISTÉRIO DO PLANEJAMENTO.

O intuito deste informativo é a leitura seletiva, para que cada setor apenas adquira a informação relativa a sua área, caso você deseja fazer a leitura integral será de responsabilidade do leitor em saber das informações aqui catalogadas. É permitido divulgar essa informação nestes moldes para quaisquer seguimentos. (37 páginas de word) Para acessar entre na LenderBook

Atenciosamente,

Max Diniz Cruzeiro

LenderBook Company

www.lenderbook.com
100% of the production of texts is in Portuguese!
95% of text production is in English!
90% of the production of texts is in Spanish!
The records from 2105 to 52104 is a great mechanical phrase writing experiment crafted in excel!

ADIÇÃO (17/Jul/2017) NO SITE LenderBook

INSAUT MATERIAL PRINCIPAL DA LENDERBOOKListar índice completo...

Previsão para Setembro de 2016


O TRABALHO ACIMA É SOBRE REDES NEURAIS: ACESSE A IMAGEM"
CLIQUE NA IMAGEM ACIMA: Neuroempreendimentos Aqui ensinamos você montar a Rede Neural de sua Atividade Empresarial!


The film contains technology information!


Release (Book of Knowledge): Pay for this book the price of a Fast Food your city in our donation systems (paypal or Pague seguro).

Lançamento (Livro do Conhecimento): Pague por este livro o preço de um Fast Food da sua cidade em nossos sistemas de doações (Pague seguro ou paypal).


Version Original +- 4,3 MegaBytes
].....[
Version with Art +- 75 MegaBytes
].....[
Doando você estará ajudando alguém através de nossos projetos


Amigos,
Bom dia,
Ofereço serviços de impressão a Laser frente e verso de excelente qualidade:
Regra: o trabalho deve estar digitalizado e não necessitar de qualquer tipo de revisão
Especificação: Folha A4
Valores:
Apenas toner preto: 15 centavos cada página
Com toner colorido: 30 centavos cada página

Obs.: Não é serviço de xerox a qualidade é igual a impressão de livro. Não fazemos desconto. Os valores de impressão para este tipo de serviço no mercado é de 25 centavos para toner preto e 1 real para toner colorido.
Se souberem de algum estudante que queira imprimir algum trabalho de alta qualidade repasse o meu e-mail por favor. Conforme o volume entrega no dia seguinte. Serviço realizado no período noturno. Necessário pedir com antecedência para entrar na fila de impressão.
Enviamos o material impresso através dos Correios para sua casa (Impressão + custos de envio). Aproveite a oportunidade selecione nossos textos que enviamos para você o seu arquivo digital impresso. Pagamento antecipado via paypal ou pagseguro.
lenderbook@gmail.com

A rede social da Cultura Brasileira
Disponível para todos que nutrem um amor inconfundível por esta pátria chamada Brasil.

Uma iniciativa do Ministério da Cultura - Governo Federal
Site designed and supervised by Clinical Neuroscientist.

Site desenvolvido e orientado por Neurocientista Clínico.

Max Diniz CruzeiroWelcome to Heavenly groupings

The brothers who are outside the celestial vault,

thanks for your existence,

Come to us all that comes from you what is good,

Is made a conscious and collective will,

On Earth as elsewhere

Let us be worthy of our own support

Spare us the misunderstanding that arises from our essence

Just as we are able to reflect and

limit the badly that arises within us and in relation to other beings

If you know of any fault of mine, show me the way to recover.

To build together a heavenly nation for the common good.

Bem-Vindos aos agrupamentos Celestiais

Aos irmãos que estão fora da abóboda celeste,

obrigado pela sua existência,

Venha a nós tudo o que procede de ti que for bom,

Seja feita uma vontade consciente e coletiva,

Assim na Terra como em outros lugares

Sejamos merecedores de nosso próprio sustento

Perdoai-nos a incompreensão que aflora de nossa essência

Assim como somos capazes de refletir e limitar o mal que aflora dentro de nós e em relação a outros seres

Se souberes de alguma falta minha, me mostre o caminho para me recuperar.

Para construirmos juntos uma nação celestial para o bem comum.

We need financial resources for the translation of our texts and if you are able to perceive a human gain in your life with our information please consider donating to our activity.

Nós necessitamos de recursos financeiros para a tradução de nossos textos e se você é capaz de perceber um ganho humano em sua vida com nossas informações favor considerar a possibilidade de fazer doações para nossa atividade.

The star contains more than 2,000 pages of information!
Insaut - Pular Informações corporativas e ir para o texto


10 ANOS DE LENDERBOOK

INSAUT TOP